Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Drama BALERINA la ESTE Filmul de Miercuri

11/09/2019 @ 20:00

ESTE Filmul de Miercuri vă așteaptă la proiecția filmului BALERINA, regia Lukas Dhont. Foarte apreciată, având la bază un subiect sensibil, co-producția Belgia-Olanda a fost nominalizată la Globurile de Aur în 2019 pentru Cel mai bun film străin, a avut o nominalizare la Cannes în 2018 și 4 premii câștigate (printre care și Premiul sectiunii Un Certain Regard pentru cel mai bun actor – Victor Polster).

Proiecția va avea loc miercuri, 11 septembrie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural „Ion Besoiu”. 

Sinopsis:

Lara este o tânără de 15 ani cu o voință puternică și complet dedicată visului de a deveni balerină. Cu sprijinul tatălui ei, se aruncă într-o căutare a absolutului la o școală nouă. Frustrările de adolescent ale Larei și nerăbdarea ei sunt amplificate, pe măsură ce realizează că trupul ei nu se mulează atât de ușor pe disciplina strictă a baletului, pentru că s-a născut băiat.

Preţul unui bilet este de 17 lei (12 lei redus pentru elevi / studenți / pensionari) și se poate achiziționa online de pe EventBook (https://eventbook.ro/film/bilete-girl-balerina-filmul-de-miercuri) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”, cu sprijinul Voodoo Films.

Film cu subtitrare în limba română. N15 (Nerecomandat sub 15 ani)

Sponsor: Marquardt.

Parteneri Sibiu: Primăria Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Parteneri media: Capital Cultural, Sibiu On Line, Sibiu City App.

Detalii

Data:
11/09/2019
Timp:
20:00
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Organizator

Asociatia Este Film

Loc de întâlnire

Centrul Cultural ”Ion Besoiu” Sibiu
nr. 1, Strada Emil Cioran
Sibiu, Sibiu 3 550025 România
+ Harta Google
Sit web:
http://ccibs.ro/