Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Confruntarea șeicilor din Qatar la Astra Film Cinema

13/06/2019 @ 19:00

Dacă care te întrebai cum își petrec timpul liber și cum își cheltuiesc averile șeicii din Qatar, joi, de la ora 19:00, la Astra Film Cinema, filmul Confruntarea pătrunde în interiorul lumii suprarealiste a bărbaților bogați din deșertul arab.

Un avion privat de lux transportă câţiva şoimi, iar un ghepard îşi însoţeşte şeicul într-un Lamborghini. Zeci de mașini de teren traversează dunele spre locul unde va avea loc confruntarea. Populară în rândurile aristocraţiei medievale, vânătoarea cu şoimi este şi o activitate recreaţională a şeicilor înstăriți din Qatar, care se strâng în mijlocul deşertului la competiţii organizate pentru aceste păsări de pradă foarte costisitoare.

Cu o abordare stilistică de excepție, documentarul este o imagine subtilă a contradicției dintre tradițional și modern în societatea arabă.

Filmul Confruntarea este o viziune cinematografică inovativă a artistului vizual  Yuri Ancarani, o construcție narativă vizuală a bogăției extreme și o configurație a opulenței pe fundalul deșertului. Documentarul va fi proiectat joi, de la ora 19:00, la Astra Film Cinema.

Confruntarea, regia Yuri Ancarani, Franța, Italia, 2016, 70 min.

Prețul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pun în vânzare cu 15 minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu).  Mai multe informații la tel:  0751 166 516.

Detalii

Data:
13/06/2019
Timp:
19:00
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Organizator

Astra Film

Loc de întâlnire

Astra Film Cinema
Piata Mica nr 11
Sibiu, 550182
+ Harta Google