Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Concert de percuție la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu

19/11/2018 @ 19:00

Poster Stagiunea ICon Arts Biblioteca ASTRA

Luni, 19 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala Festivă a Bibliotecii Județene ASTRA, va avea loc un concert de percuție – una dintre cele mai dinamice forme posibile ale muzicii cântate live, pentru viață.

De ce percuție? Pentru că vrem să se audă în toate zările despre cel mai zâmbăreț bebeluș din acest colț de galaxie. Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile, numai prin solicitarea invitației electronice la adresa bjastra2@gmail.com.

Părinții i-au ales numele Mihai. După numele Regelui Mihai. Însă nu au știut că suferința prin care a trecut Majestatea Sa se va oglindi în trupul unui bebeluș căruia medicii i-au pus un diagnostic extrem de sever: SMA (Spinal Muscular Atrophy). Este o boală genetică rară care împiedică dezvoltarea neuronilor motori.

Mai multe despre Călătoria lui Mihai puteți citi în acest articol: AICI și puteți fi la curent cu noutățile din viața sa, în momentele în care descoperă lumea, pe pagina de Facebook dedicată cauzei: Calatoria lui Mihai.

Concertul este programat în continuarea Stagiunii ICon Arts @ Biblioteca ASTRA și va fi susținut de ICon Arts Percussion Group format din artiștii: Ioana Văleanu, Toni Vîntur, Arina Grindean, Tomas Horvath și Mircea Ardeleanu.

Detalii

Data:
19/11/2018
Timp:
19:00
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Loc de întâlnire

Biblioteca Astra, Sala Festivă
str.George Barițiu, nr.5
Sibiu, România
+ Harta Google