Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Concert de Crăciun cu Acapella, Luminița Anghel și Paula Seling

11/12/2018 @ 17:30 - 22:00

Christmas Gala Concert

Christmas Gala Concert reunește pe scena sălii Thalia nume mari ale muzicii românești alături de Grupul Vocal Acapella și Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu. Evenimentul are loc marți, 11 decembrie, la Sala Thalia. Primul concert va avea loc la ora 17:30 iar cel de-al doilea concert la ora 20. 

Concertul care dă startul evenimentelor din perioada sărbătorilor de iarnă îi va avea în prim plan în acest an pe Luminița Anghel, Paula Seling, Cezar Ouatu, George Miron și Radu Nechifor, Andrei Tudor și Maia Tudor. „Concertul de Crăciun e unul dintre evenimentele noastre preferate. Pentru că în anii precedenți publicul a fost extrem de numeros, și anul acesta organizatorii evenimentului au decis să susțină două concerte. Compus din absolvenți și studenți  ai instituțiilor muzicale din România, grupul vocal Acapella a susținut de-a lungul anilor numeroase concerte în țară și străinătate, reprezentând România la concursuri și festivaluri internaționale, unde a obținut premii importante.

Accesul publicului la cele două concerte din cadrul proiectului Christmas Gala Concert se face pe bază de bilet. Biletele în lojele laterale ale Sălii Thalia costă 15 lei și pot fi cumpărate exclusiv online, pe www.kompostor.ro.

Biletele în sală și în cele două loje principale se achiziționează de la Agenția Teatrală de pe bulevardul Nicolae Bălcescu și costă 25 de lei.

Christmas Gala Concert este un eveniment organizat de Asociația Vocart și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Detalii

Data:
11/12/2018
Timp:
17:30 - 22:00
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Loc de întâlnire

Sala Thalia
Strada Cetății 3-5
Sibiu, 550160 România
+ Harta Google