Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

CineBrunch și Dormitorul cu Filme la ESTE FILM Festival 2019

20 aprilie @ 12:00

Cea de-a patra ediție ESTE Film Festival (17-21 aprilie 2019) aduce din nou experiențe inedite pentru cinefilii dornici să vadă filmul altfel, în moduri sau spații neconvenționale.

Sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 12.00, pregătim un CineBrunch delicios, împreună cu meșterii culinari de la Restaurant Pasaj și cu o cafea proaspăt măcinată de NOD Roasters. Bucuria gastronomică o acompaniem cu o comedie franțuzească în regia lui Martin Bourboulon, Tata sau mama / Papa ou maman. Filmul spune povestea unui cuplu în prag de divorț care își dispută custodia copiilor, dar în propriul stil. Evenimentul va avea loc la Pavilionul din Dumbrava Sibiului, Muzeul Astra, iar biletele costă 40 lei/persoană.

Vineri, 19 aprilie și sâmbătă, 20 aprilie, întindem saltelele, pregătim gustările, adunăm prietenii și dăm drumul la încă un maraton cu filme alese pe care nu vreți să le ratați. Dormitorul cu Filme a fost o Experiență inedită la a treia ediție și vrem să o facem memorabilă și anul acesta.

Ce vedem? 3 filme care să ne țină în priză. În libertate / En liberté!, o comedie franțuzească despre Yvonne, o tânără văduvă ce face tot posibilul să îl ajute pe fermecătorul Antoine să se întoarcă la familia lui, după a făcut închisoare pentru faptele răposatului ei soț. În Climax, o trupă de tineri dansatori se adună într-o școală-internat închisă, situată în inima unei păduri, pentru un ultim dans. Trupa începe să sărbătorească, însă petrecerea se transformă într-un coșmar pe măsură ce dansatorii descoperă că au băut cupe de sangria amestecate cu un puternic drog psihedelic. Cu un premiu câștigat la Cannes în 2018 (C.I.C.A.E.), Climax se vede în premieră la Sibiu. Frizerul de câini / Dogman a câștigat trei premii în cadrul Galei Premiilor Academiei Europene de Film și Premiul pentru Cea mai bună interpretare masculină la Festivalul de Film de la Cannes. Într-o lume unde dreptatea aparține celor puternici, Marcello, un simpatic frizer de câței, își completează veniturile de la salonul canin la care lucrează vânzând și ceva droguri.

Proiecțiile vor avea loc la Pavilionul din Dumbrava Sibiului, Muzeul Astra, iar biletele costă 40 lei/persoană.

Biletele și abonamentele se pot achiziționa online pe https://www.kompostor.ro/evenimente-este-film—665. Programul complet se regăsește pe site-ul festivalului http://estefilm.ro și pe pagina Facebook.com/EsteFilm.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional*

Manifestare organizată în cadrul Sezonului România-Franța 2019.

Un eveniment susținut de postul de televiziune TNT.

Partener de tradiție: Marquardt.

Sponsori: Guentner, Colt, KeepCalling.

Parteneri: Teatrul Gong, Centrul Cultural „Ion Besoiu”, Complexul Național Muzeal ASTRA, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Hotel Împăratul Romanilor, SaltSib, Printcenter, Autonom, Restaurant Pasaj, Nod Pub, Atelier Good Wood.

Parteneri media: Cinemagia, CineFan.ro, Școala 9, Capital Cultural, Zile și Nopți, Sibiu City App.

Detalii

Data:
20 aprilie
Timp:
12:00
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , ,

Organizator

Asociatia Este Film

Loc de întâlnire

Pavilionului Muzeal Multicultural din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.
Strada Pădurea Dumbrava 16-20
Sibiu , 100302 România
+ Harta Google
Telefon:
0756 085 794
Sit web:
www.muzeulastra.ro