Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

„Cenușăreasa. Doar o poveste?”/Teatrul GONG

04/09/2021 @ 11:00

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă spectacolul „Cenușăreasa. Doar o poveste?” în regia Èvei Lábadi Megyes. Primele reprezentații din acest sezon vor avea loc sâmbătă, 4 septembrie, de la orele 11:00 și 18:00.

Una dintre cele mai frumoase povești din toate timpurile prinde viață într-o montare de excepție despre prietenie și miracolul viselor. Actorii Teatrului „Gong” aduc un omagiu Sibiului romantic, printr-o montare ce reinventează povestea Cenușăresei în Palatul Brukenthal. Spectacolul imaginat de Èva Lábadi, pe ritmuri muzicale și cu mult umor, se constituie ca o pledoarie plină de candoare pentru lumea basmelor ca pilon al copilăriei universale și al bucuriei inocente.

Producția de la Sibiu se bucură de contribuția unor artiști importanți ca scenograful Dio Zoltán, co-fondator al Teatrului Ort Iki din Debrecen (Ungaria) sau compozitorul Cári Tibor, laureat al premiului UNITER pentru muzică în teatru.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Angela Páskuy, Claudia Stühler, Adrian Prohaska și Jenö Major.

Spectacolul a avut premiera la Sibiu anul trecut, pe 1 iulie și a fost prezentat mai întâi în aer liber ca proiect teatral adaptat noilor condiții generate de pandemie.

Spectacolul este prezentat în limba română, are o durată de aproximativ 45 de minute și se adresează copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului sau online, prin teatrulgong.ro, cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare socială și siguranță sanitară.

Prețul unui bilet este de 12 lei, tarif flexibil.

Foto: Dragoș Dumitru

Detalii

Data:
04/09/2021
Timp:
11:00
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Loc de întâlnire

Teatrul pentru Copii GONG
Strada Alexandru Odobescu 4
Sibiu, 550195 România
+ Harta Google
Telefon:
0269 211 349
Sit web:
http://www.teatrulgong.ro/