Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Carnavalul Filarmonicii, ediția a doua

11 februarie @ 19:00 - 14 februarie @ 19:00

Între 11 și 14 februarie, la sala Thalia a Filarmonicii Sibiu se va purta mască, la ediția a doua a Carnavalului Filarmonicii. Evenimentul aduce la Sibiu unele dintre cele mai apreciate instituții culturale din țară.

„În 2020 noi am fost primii care am propus în luna februarie masca, în prima ediție a Carnavalului Filarmonicii și succesul ne-a depășit așteptările. Tot anul s-a purtat mască.

Anul acesta Carnavalul Filarmonicii încununează eforturile mai multor instituții culturale din țară: Filarmonica Sibiu, Filarmonica Brașov, Opera Națională Română din Cluj-Napoca, Filarmonica ”Banatul” din Timișoara, Academia Icon Arts, Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România și Teatrul de Balet Sibiu.

În cele patru zile de Carnaval îi vom putea urmări pe dirijorul  Tiberiu Soare, pianistul Sorin Petrescu, percuționistul Doru Roman și acordeonistul Marko Ristik, aceștia fiind doar câțiva dintre invitații speciali incluși în cea de-a doua ediție a Carnavalului Filarmonicii.
Opera in concert “Boema” de Giacomo Puccini o vom prezenta într-o spectaculoasă coproducție: Filarmonica de Stat Sibiu, Filarmonica Brașov, Opera Natională din Cluj, în timp ce trupa Hara ne va invita la horă într-un concert realizat în exclusivitate pentru acest eveniment.

 
Respectând toate normele sanitare în vigoare la acea dată, întreg complexul Thalia va prinde viață prin măști, muzică, dans și, bineînțeles, costumele publicului.

Nu vom uita nici de sărbătoarea dragostei din 14 februarie, atunci când vă vom cânta romanțe și tangouri. Pentru cei mai aprigi îndrăgostiți de Filarmonică avem multe surprize… vom premia – la fel ca și anul trecut – cea mai frumoasă mască din public. Așa că vă invităm să fiți cât mai creativi”, transmit organizatorii.  

 


Joi 11 februarie ora 19.00
Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu
Dirijor Tiberiu Soare
Soliști: pianistul Sorin Petrescu percuționistul Doru Roman  și acordeonistul Marko Ristik

 

Vineri 12 februarie ora 19.00
Opera Boema de Giacomo Puccini
Filarmonica din Brașov și Opera Națională Cluj

 

Sâmbătă 13 februarie 19.00
Hara in concert

 

Duminică 14 februarie 19.00
Trio Marko Ristik – acordeon

Detalii

Începere:
11 februarie @ 19:00
Se termină:
14 februarie @ 19:00
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
,

Organizator

Filarmonica de Stat Sibiu
Telefon:
+40 371112559
Email:
filarmo@filarmonicasibiu.ro
Sit web:
www.filarmonicasibiu.ro

Loc de întâlnire

Sala Thalia
Strada Cetății 3-5
Sibiu, 550160 România
+ Harta Google