Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

„Reasons to be pretty”/Teatrul Național „Radu Stanca”

07/12/2017 @ 19:00

15Ron – 20Ron

„De ce nu ne putem abține să ne holbăm la filme, seriale și tone de reviste, care susțin că frumusețea ar fi importantă…Nu este. Nu este absolut deloc – o fată oarecare are o față frumoasă și noi o luăm complet razna, îi oferim flori și contracte de modeling și facem tot felul de eforturi doar ca să ajungem la ea în pat.”

Neil LaBute este unul dintre cei mai mari dramaturgi contemporani, iar marele lui talent constă în faptul că ne ține oglinda în față. Această oglindă nu ne prezintă o imagine foarte frumoasă, nu ne arată imaginea de sine pe care ne-am creat-o cu atâta efort, ci ne arată abisurile noastre, ne arată cât de insignifiante sunt multe dintre acțiunile noastre. Ne chinuim, muncim la locuri de muncă pe care nu ni le-am ales, cumpărăm tone de lucruri de care nu avem nevoie și încercăm să demonstrăm celor din jur și nouă înșine ceva. Ar putea fi atât de simplu, am putea fi pur și simplu sinceri, cel puțin față de prietenii și rudele noastre, sau cel puțin cu partenerul nostru.

A găsi curajul de a fi sincer este cel mai simplu drum către maturitate. Este modul prin care putem crește și îi putem accepta pe ceilalți și pe noi înșine. „Reasons to be pretty“ este o comedie neagră, care se joacă cu vanitatea și superficialitatea din noi, dar care, în același timp, ne arată că nu este atât de greu să urmezi un alt drum.

SECȚIA GERMANĂ – SPECTACOL CU TRADUCERE ÎN LIMBA ROMÂNĂ
SPECTACOL NERECOMANDAT PERSOANELOR SUB 16 ANI.
DATA PREMIEREI: 16 NOIEMBRIE 2017

***

joi, 7 decembrie 2017, ora 19:00

la sala Teatrului Naţional Radu Stanca Sibiu

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani.

Secţia Germană – spectacol cu traducere în limba română

REASONS TO BE PRETTY

de Neil Labute

REGIA: Rafael Kohn; SCENOGRAFIA: Alin Gavrilă; ÎN DISTRIBUȚIE: Anca Cipariu, Alexandra Murăruș, Ali Deac, Valentin Späth

durata aproximativă: 1h 40 min

preţ bilet: 20 lei; 15 lei

foto: tnrs.ro

Detalii

Data:
07/12/2017
Timp:
19:00
Preţ:
15Ron – 20Ron
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , ,

Loc de întâlnire

Teatrul Radu Stanca
Sibiu, România + Harta Google
Sit web:
http://www.tnrs.ro/