Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

La ţigănci ● Festivalul Tânăr de la Sibiu 2017

13/10/2017 @ 19:00

14Ron

Vineri / Friday, 13 octombrie / October 13, ora 19:00 / 7 p.m
Sala Etaj, Teatrul GONG / Storey hall, GONG Theatre
————————–—————–
spectacol în limba română / show presented in Romanian
recomandat celor cu vârsta peste 12 ani / 12+
⌛ 1h 20 min.

Unteatru (România / Romania)

► LA ŢIGĂNCI / WITH THE GYPSY GIRLS ◄

după Mircea Eliade / an adaptation of the novella of the same name written by Mircea Eliade

REGIA ȘI ADAPTAREA / DIRECTION AND ADAPTATION: Andrei și Andreea Grosu; SCENOGRAFIA / SCENOGRAPHY: Vladimir Turturica; DISTRIBUŢIA / CAST: Richard Bovnoczki, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, Corina Moise / Florentina Țilea, Florina Gleznea, Cristina Casian, Bogdan Cotleț.

► La țigănci – textul care vorbește cel mai clar și în același timp cel mai ascuns despre vis. Sau nu. Frumusețea luptei pe care o duci cu un text care are la bază o nuvelă fantastică e că, indiferent de cine câștigă, rezultatul este uluitor: un spectacol în care recreăm o lume neînțeleasă pe care încercăm să o decriptăm prin bucățele de limbaj recognoscibil.
//
► With the Gypsy Girls is the novella that speaks the clearest and, at the same time, the most cryptically about dreams. Or not. The beauty of struggling with a script based, such as this one, on a fantasy novella is that, regardless of who the winner is, the result is astonishing: a spectacle revolving around a mystery world which we strive to decipher through a limited number of means.

www.unteatru.ro

⚖ preț bilet: 14 lei (tarif unic)
Biletele pentru Festival pot fi achiziționate atât de la sediul teatrului (miercuri – vineri de la 11:00 la 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00 și duminică de la 10:00 la 14:00), cât și online prin eventim.ro, în Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone din toată țara. Pentru biletele achiziționate în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

✘ Întrucât spectacolele din cadrul FTS se adresează unor categorii diferite de vârstă, rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

✘ După începerea spectacolului, accesul în sală NU mai este posibil.

Festivalul Tânăr de la Sibiu / Young Festival in Sibiu
7/15 octombrie 2017
↶ youth // kids ↷
www.teatrulgong.ro

Detalii

Data:
13/10/2017
Timp:
19:00
Preţ:
14Ron
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , , ,

Loc de întâlnire

Teatrul pentru Copii GONG
Strada Alexandru Odobescu 4
Sibiu, 550195 România
+ Harta Google
Telefon:
0269 211 349
Sit web:
http://www.teatrulgong.ro/