Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Kinderzimmerzauberei/Magia din camera ta

29/06/2017 @ 11:00

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă joi, 29 iunie, de la ora 11:00, spectacolul „Kinderzimmerzauberei (limba română: Magia din camera ta)” de Elise Wilk, în regia Letei Popescu.

„Kinderzimmerzauberei” este primul text de teatru pentru copii al scriitoarei Elise Wilk. Aduce în prim plan o poveste despre dorințe împlinite și neîmplinite, prejudecăți spulberate și despre faptul că e ok să fim diferiți.

Construit în jurul unei camere pentru copii, spectacolul de la Sibiu surprinde printr-un imaginar fabulos întâlnirea dintre o zână mai puțin îndemânatică, un meteorit rătăcit, un aspirator inteligent, o jucărie ciudată, un avion și multe cadouri surpriză.

Spectacolul regizat de Leta Popescu își propune o lume magică, ce tratează cu umor și luciditate puterea încrederii în sine.

Producția de la Sibiu revoluționează tehnica construcției de păpuși prin introducerea de noi materiale și elemente de robotică.

Scenografii spectacolului, Oana Micu și Tiberiu Toițan exploatează aproape ingineresc spațiul scenic și susțin inovația în teatru prin asocierea de elemente metalice și elastice construite atât la noi în țară, cât și in Germania și Italia.

Spectacolul de la Sibiu se mai bucură, de asemenea, de contribuția actriței și ilustratoarei Lucia Mărneanu, care semnează conceptul grafic al intervențiilor video.

Coloana sonoră a spectacolului a fost creată de compozitorul Alexandros Raptis, iar din distribuția spectacolului fac parte actorii Angela Páskuy, Claudia Stühler, Leo-Nora Băcanu și Paul Bondane.

„Kinderzimmerzauberei” are o durată de aproximativ 50 de minute, este prezentat cu supratitrare în limba română și recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Detalii

Data:
29/06/2017
Timp:
11:00
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Loc de întâlnire

Teatrul Gong