Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Badada ● Festivalul Tânăr de la Sibiu 2017

13/10/2017 @ 18:00

14Ron

Vineri / Friday, 13 octombrie / October 13, ora 18:00 / 6 p.m
Sala Parter, Teatrul GONG / Ground hall, GONG Theatre
————————–—————–
spectacol muzical / musical show
recomandat copiilor cu vârsta peste 6 ani / 6+
⌛ 1h 15 min.

BaBouille BonBon (Franța / France)

► BADADA ◄

CU/WITH: Hervé Bouvet-Maréchal, Karine Morano, Julien Baffert.

► În cadrul noului său spectacol dedicat publicului tânăr, Badada, Babouille Bonbon Trio vă invită să luați parte la un dulce festin de muzică și sunet unde cele mai cunoscute instrumente ajung să frizeze extravaganța. Trio-ul fantastic, costumat în ținutele excentrice specifice anilor ’60, își propune să pună în scenă un spectacol energizant care vă va pune în mișcare și pe care nu-l veți uita prea curând. Pornind de la swing, înaintând spre electro și hip-hop și culminând cu muzica rock, Badada a celor de la Babouille Bonbon este un spectacol dinamic și sensibil care va face deliciul părinților și copiilor.
//
► For his new youth audience show Badada, Babouille Bonbon Trio invites spectators to a sweet folly of music and sound where most known instruments crosses to the craziest. With offbeats clothes from the 60’s, the whimsical trio propels an energetic show that heads and legs can’t forget. From Swing to Electro to Hip-Hop to Rock, with heady melody, Badada from Babouille Bonbon, is a lively and sensitive piece to the delight of today’s children and parents.

www.lastationservice.org/BABOUILLE-BONBON

⚖ preț bilet: 14 lei (tarif unic)
Biletele pentru Festival pot fi achiziționate atât de la sediul teatrului (miercuri – vineri de la 11:00 la 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00 și duminică de la 10:00 la 14:00), cât și online prin eventim.ro, în Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone din toată țara. Pentru biletele achiziționate în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

✘ Întrucât spectacolele din cadrul FTS se adresează unor categorii diferite de vârstă, rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

✘ După începerea spectacolului, accesul în sală NU mai este posibil.

Festivalul Tânăr de la Sibiu / Young Festival in Sibiu
7/15 octombrie 2017
↶ youth // kids ↷
www.teatrulgong.ro

Detalii

Data:
13/10/2017
Timp:
18:00
Preţ:
14Ron
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , ,

Loc de întâlnire

Teatrul pentru Copii GONG
Strada Alexandru Odobescu 4
Sibiu, 550195 România
+ Harta Google
Telefon:
0269 211 349
Sit web:
http://www.teatrulgong.ro/